kaluwihan

TS16949-01

Kaluwihan saka Nggunakake Powdered Metal

A biaya kurang cara produksi massa saka Manufaktur kualitas dhuwur, bagean Komplek kuwat.

1. Ekonomi lan resik lingkungan

2. Njaga Pn dimensi cedhak, entuk "net" mbentuk

3. Menehi Rampung lumahing apik

4. ngilangake utawa minimalake mesin utawa patemon operasi

5. Kasedhiyan variétas saka bahan alloyed

6. Menehi bahan kang bisa panas dianggep tambah kekuatan utawa nyandhang resistance

7. Ngurangi kethokan LOSSE

kontrol porosity 8.Provides kanggo lubricatio poto

Nangani Manufaktur saka Komplek utawa unik manéka kang bakal praktis utawa mokal pangolahan mbentuk logam

A proses prasaja karo Pn nggoleki

-Dhuwur Kapadhetan

100% nutup komponen

dhuwur kekuatan lan ductilit

resistance dhuwur karat

ciri welding apik

kauntungan