предности

TS16949-01

Предности на користењето на метална прав

ниска цена метод за масовно производство на производство на високо квалитетни, силна комплексни делови.

1. економски и еколошки чиста

2. Одржување на блиски димензионални толеранции, да се постигне "нето" обликување

3. Обезбедува добра завршна површина

4. елиминира или минимизира машинска или собирен операции

5. Достапност на широк спектар на легирани материјали

6. обезбедува материјали кои може да се третира со топлина за зголемување на силата и отпорност на абење

7. Намалување на остатоци losse

8.Provides контролирани порозност за себе lubricatio

Олеснува производство на комплексни и уникатни форми, кои би било непрактично или невозможно со други процеси метал формирање

Едноставен процес со парична казна толеранции

Висока густина

100% запечатени компоненти

Висока јачина и ductilit

Висока отпорност на корозија

Добар заварување карактеристики

предност