Нашите решенија

ОПРЕМА

Металургијата на прав е идеална технологија за производство на запчаници, бидејќи ја создава геометријата на забите директно во работата на набивање.Металуршките запчаници од прав со различни форми, големини и профили се произведуваат од метали со различни степени на легирање или основа од нерѓосувачки челик, завршени со термички третмани (зацврстување на куќиштето, карбонитридирање, индукционо стврднување, третман со пареа).Можеме да OEM&ODM: запчаник, внатрешен запчаник, запчеста опрема, планетарна опрема, двојна опрема, моторна опрема, менувач, погонска опрема, центар на менувачот, прстен на менувачот, опрема за пумпа за масло итн.

Авто делови

Jingshi се занимава со производство и продажба на синтерувани метални компоненти од 2014 година, положен сертификат TS16949.со висока точност,ниска цена на делови за металургија на правинадреденизведбаПримената на делови од прашкаста металургија во автомобилите станува се пораспространета.Автоделови: макара, делови од брегаста осовина, ротор и статор на пумпата за масло, чаури, центар на спојката, автоматска трансмисија, делови за шасија, делови за погонска линија, додатоци за автомобил итн.Добредојдовте да се консултирате со вашиот цртеж и примероци.

Делови од нерѓосувачки челик

Jingshi произведува делови од серијата од нерѓосувачки челик од металургија во прав кои имаат предности на блиска до нето форма, висока димензионална точност и висока стапка на искористеност на материјалот за да бидат широко користени.Со целиот имот, деловите од синтеруван нерѓосувачки челик се користат во различни метални прецизни делови, запчаници за металургија во прав, лежишта за масло, машини, хемиска индустрија, бродови, автомобили, инструментација и други индустрии.Запчаниците произведени од металургијата во прав од нерѓосувачки челик 304 имаат добри немагнетни, отпорни на корозија и сеопфатни својства.316 металургија во прав од нерѓосувачки челик, произведените делови имаат отпорност на корозија и отпорност на висока температура, како што се: делови за електрохидраулични контролни системи