Ротор и статор на пумпата

 • Прилагоден внатрешен ротор на пумпата за масло

  Прилагоден внатрешен ротор на пумпата за масло

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандарден материјал: SMF серија Густина: 6,4-7,9 g/cm3 Цврстина: HRA55-75 Тежина: 10 g Име на производ Ословна пумпа Опсег на тежина на роторот 1g~1,5kgs Powdertaur технологија -Сертификат за обработка ISO9001/TS16949 Површинска обработка гаснење, оксидација со пареа, импрегнација на масло, е-обложување, мелење со вибрации Толеранција ISO 2768 - m / H14, h14, +- IT14/2 Изглед Нема распаѓање, кра...
 • Производителот прилагоден синтеруван геротор за хидраулична пумпа

  Производителот прилагоден синтеруван геротор за хидраулична пумпа

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандард за материјал: SMF серија Густина: 6,4-7,9 g/cm3 Тврдост: HRA55-75 Тежина: 1g-1,5kgs Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Изглед: без распаѓање, пукнатини, ексфолијација, празнини, метални дупчиња и други дефекти Откривање: 100% целосна проверка Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Производствен капацитет: 100000 парчиња/месец Производство на калапи: 20 дена 10 датум на испорака...
 • Ротор на пумпа за синтерувано масло

  Ротор на пумпа за синтерувано масло

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандард за материјал: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Густина: 6,4-7,9 g/cm3 Тврдина: Тежина 7 HRA55- : 1g-1,5kgs Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Изглед: без распаѓање, пукнатини, ексфолијација, празнини, метални дупчиња и други дефекти Откривање: 100% целосна проверка Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Производствен капацитет: 100000 парчиња/месечно...
 • Внатрешен ротор на пумпата за синтерувано масло од металургија на прав

  Внатрешен ротор на пумпата за синтерувано масло од металургија на прав

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандарден материјал: SMF серија, F, FC, FN серија Густина: 6,0-7,9 g/cm3 Цврстина: HRA45-79 Тежина: 500g Прилагодена тежина: 1g-1,5kg Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Откривање: 100% целосна инспекција Производствен капацитет: 100000 парчиња/месец Производство на калапи: 20 дена Датум на испорака: 10-45 дена Пакет: прилагодена/ПЕ кеса+картон+дрвена палета Површински третман гасење, оксидација на пареа, масло...
 • Статор на роторот за пумпа за масло изработен од метал во прав на база на железо

  Статор на роторот за пумпа за масло изработен од метал во прав на база на железо

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE NO.: OEM материјал Стандарден: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-7,1 g/cm3 Привидно Цврстина: 45-79HRA Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парче/парчиња месечно Име на производ Опсег на тежина на роторот на пумпата за масло 1g~1,5kgs Технолошки прав Сертификат за металургија-машинска обработка ISO9001/TS16949 Површина...
 • Ротор на пумпа за масло за автомобили и мотоцикли

  Ротор на пумпа за масло за автомобили и мотоцикли

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE NO.: OEM материјал Стандарден: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-7,1 g/cm3 Привидно Цврстина: 45-79HRA Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парчиња/парчиња месечно Детали за пакување 5/10 парчиња во една ролна крафт хартија, 60-70 Ролна во една картон или дрвена кутија, палета Големини на картон: 360x360x250, 360x230x240,
 • ОЕМ ротор на пумпа за масло за металургија во прав

  ОЕМ ротор на пумпа за масло за металургија во прав

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE NO.: OEM материјал Стандарден: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-7,1 g/cm3 Привидно Цврстина: 45-79HRA Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парче/парчиња месечно Име на производ Опсег на тежина на роторот на пумпата за масло 1g~1,5kgs Технолошки прав Сертификат за металургија-машинска обработка ISO9001/TS16949 Површина...
 • Ротор и прстен на пумпата за синтерувано масло OEM nissan

  Ротор и прстен на пумпата за синтерувано масло OEM nissan

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандарден материјал: SMF серија, F, FC, FN серија Густина: 6,0-7,9 g/cm3 Цврстина: HRA45-79 Тежина: 500g Прилагодена тежина: 1g-1,5kg Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Изглед: без распаѓање, пукнатини, пилинг, празнини, метални дупчиња и други дефекти Откривање: 100% целосна проверка Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Производствен капацитет: 100000 парчиња/месец Mouldin...
 • Синтеруван ротор за синтерување на метал, пумпа за масло на роторот, героторска пумпа

  Синтеруван ротор за синтерување на метал, пумпа за масло на роторот, героторска пумпа

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE NO.: OEM материјал Стандарден: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-7,1 g/cm3 Привидно Цврстина: 45-79HRA Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парчиња/парчиња месечно Детали за пакување 5/10 парчиња во една ролна крафт хартија, 60-70 Ролна во една картон или дрвена кутија, палета Големини на картон: 360x360x250, 360x230x240,
 • Фабричко снабдување OEM надворешен ротор на пумпа за масло со висок квалитет

  Фабричко снабдување OEM надворешен ротор на пумпа за масло со висок квалитет

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандард за материјал: SMF серија Густина: 6,4-7,9 g/cm3 Тврдост: HRA55-75 Тежина: 1g-1,5kgs Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Изглед: без распаѓање, пукнатини, ексфолијација, празнини, метални дупчиња и други дефекти Откривање: 100% целосна проверка Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Производствен капацитет: 100000 парчиња/месец Производство на калапи: 20 дена 10-4 датум. .
 • Ротор на хидраулична пумпа со героторска пумпа за масло со висока прецизност

  Ротор на хидраулична пумпа со героторска пумпа за масло со висока прецизност

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE BR.: OEM опрема за автомобил: ACURA Име на ставка: Геротор хидрауличен мотор ротор Материјал Стандарден: MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: Оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-37. Очигледна цврстина: 20-43 HRC Микро цврстина: 60 ​​HRC Макс.Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парчиња/парчиња месечно Геротор хидрауличен ротор Детали за пакување 5/10 парче во една ролна крафт хартија, 60-70 Ролна во ...
 • Фабричко снабдување со внатрешен ротор на OEM лопатната пумпа

  Фабричко снабдување со внатрешен ротор на OEM лопатната пумпа

  Приспособена фабрика за стока во прав, синтерувана роторска лопатка за пумпа Суровина Железо, нерѓосувачки челик, бакар, челик, железо, легиран челик Површински третман гаснење со висока фреквенција, импрегнација на масло, превртување, позлата, обработка на пареа итн. Карактеристика 1. Висока густина од 6,0- 7,4 g/cm3 2. Цврстина: HRA 30-79 3. Точност: Ra1 4. 100% целосна проверка 5. Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Без распаѓање, пукнатини, бруси, метални дупчиња и други деф...
 • Фабричко снабдување ОЕМ со висок квалитет на различни стилови геротор за пумпа за масло

  Фабричко снабдување ОЕМ со висок квалитет на различни стилови геротор за пумпа за масло

  Опис на производот Име на брендот: Jingshi OE NO.: OEM материјал Стандарден: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Површинска завршница: оксидација на пареа Други производи: Густина на менувачот: 6,4-7,1 g/cm3 Привидно Цврстина: 45-79HRA Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Способност за набавка: 1000000 Парчиња/парчиња месечно Детали за пакување 5/10 парчиња во една ролна крафт хартија, 60-70 Ролна во една картон или дрвена кутија, палета Големини на картон: 360x360x250, 360x230x240,
 • Фабрички доставува прилагоден ротор на хидраулична пумпа за моторни делови за автомобили

  Фабрички доставува прилагоден ротор на хидраулична пумпа за моторни делови за автомобили

  Име на производ Тежински опсег на роторот на пумпата за масло 1g~1,5kgs Технологија Сертификат за обработка на металургија во прав ISO9001/TS16949 Површински третман гасење, оксидација со пареа, импрегнација на масло, е-обложување, мелење на вибрации Толеранција ISO 27144, 1/1 2 Изглед Без распаѓање, пукнатини, ексфолијација, празнини, метални дупчиња и други дефекти Процесен проток Мешање на прав - Формирање - Синтерување - Импрегнација на масло - Димензионирање - Ултразвучно чистење - Пареа или...
 • Фабрички стабилно снабдување ротор на пумпа за автоматско масло од челик со висока прецизност

  Фабрички стабилно снабдување ротор на пумпа за автоматско масло од челик со висока прецизност

  Опис на производот Марка: OEM сертификат: ISO9001/TS16949 Место на потекло: КИНА Стандард за материјал: SMF серија, F, FC, FN серија, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Густина: 6,4-7,9 g/cm3 Тврдина: Тежина 7 HRA55- : 1g-1,5kgs Јачина на истегнување: 1250 Mpa Макс.Јачина на принос: 700 Mpa Макс.Изглед: без распаѓање, пукнатини, ексфолијација, празнини, метални дупчиња и други дефекти Откривање: 100% целосна проверка Површинска обработка: оксидација со пареа, импрегнација на масло, полирање Производствен капацитет: 100000 парчиња/пон...
12Следно >>> Страница 1/2