Pulvermetallurgi- Pulversmiing Ⅰ

Pulversmiing refererer vanligvis til formingsprosessmetoden for å smi inn i en del i en lukket dyse etter oppvarming av den pulversintrede preformen.Det er en ny prosess som kombinerer tradisjonell pulvermetallurgi og presisjonssmiing, og kombinerer fordelene med begge.

2. Prosessegenskaper Det pulversmidde emnet er et sintret legeme eller et ekstrudert emne, eller et emne fremstilt ved varm isostatisk pressing.Sammenlignet med smiing med vanlige emner, har pulversmiing følgende fordeler:

1. Høy materialutnyttelse

Smiing er en lukket formsmiing, det er ingen flash, ingen materialtap for smiing, og en liten margin for etterfølgende maskinering.Fra pulverråvarer til ferdige deler kan den totale materialutnyttelsesgraden nå mer enn 90%.

2. Høy støping ytelse

Metaller eller legeringer som generelt anses som usmibare kan smides.For eksempel kan vanskelige å deformere høytemperaturstøpte legeringer smides til produkter med komplekse former gjennom pulversmiing, og smiing med komplekse former kan enkelt fås.

3. Høy smiytelse

Pulversmiingspreformen varmes opp uten oksidasjonsbeskyttelse, og presisjonen og ruheten etter smiing kan nå nivået av presisjonssmiing og presisjonsstøping.Den optimale preformformen kan brukes til å danne komplekse smiinger i den endelige formen.


Innleggstid: 26. juli 2021