A'afiaga o le vevela ile fa'atinoga o masini

1. O le togafitiga o le vevela o se mea taua ma faʻalavelave i le gaosiga o masini, lea e matua aʻafia ai le faʻatinoga o mea taʻitasi i le tuʻuina atu o le mana poʻo le lafo i isi vaega i totonu o le faʻapotopotoga.O togafitiga vevela e fa'asilisiliina ai le fa'atinoga ma fa'alautele ai le ola o mea fa'aoga e ala i le suia o latou vaila'au, metallurgical ma mea fa'aletino.O nei meatotino e faʻamoemoeina e ala i le iloiloina o geometry o mea, manaʻoga fesiitaiga, faʻamamafa i vaega eseese i totonu o le mea faʻapipiʻi o loʻo i lalo o le uta, fua faatatau o le taamilosaga, ituaiga mea, mamanu vaega ma isi tulaga faʻaogaina.

2. O togafitiga vevela e faʻaleleia ai mea faʻaletino, e pei o le maaa o luga, lea e tuʻuina atu ai le teteʻe e puipuia ai le ofuina faigofie i luga o nifo ma luga o luga;O le fa'afefeteina o le vevela e fa'aleleia atili ai le ola vaivai o mea fa'aoga e ala i le fa'atupuina o le mamafa fa'amalosi i lalo o le eleele e puipuia ai le maualuga o feso'ota'iga i nifo o mea fa'apipi'i Fa'atiga-fa'aoso pitting ma deformation.O nei lava fa'amalosi fa'amalosi e puipuia ai le vaivai o le a'a o le mea fa'apipi'i ona o le pi'o o le ta'amilosaga.

3. O mea fa'aletino e pei ole ma'a'a o luga, ma'a'a autu, loloto o luga, ductility, malosi, tete'e o le ofuina ma le fa'asoa fa'amalosi fa'amalosi e mafai ona fesuisuiai tele e fa'atatau i le ituaiga o togafitiga vevela e fa'aogaina.Mo so'o se ituaiga o togafitiga vevela, e mafai ona fetu'una'i fa'ai'uga ina ia fa'amalieina mana'oga fa'apitoa e ala i le fa'avasegaina o fa'agasologa fa'agasologa e pei o le puna vevela, vevela, ta'amilosaga taimi, atemosifia, tineia ala, ma fa'alavelave fa'afuase'i.
b9e6eb1b


Taimi meli: Feb-09-2022