Përparësitë

TS16949-01

Avantazhet e përdorur pluhur Metal

Një kosto të ulët metodë prodhimi masiv i prodhimit me cilësi të lartë, pjesë forta komplekse.

1. ekonomik dhe të pastër ekologjikisht

2. Ruajtja e tolerances ngushta dimensionale, të arrijë "net" formësimin

3. Ofron një permbarim i mire siperfaqesor

4. Eliminon ose minimizon operacionet e përpunimit apo kuvendit

5. Disponueshmëria e një shumëllojshmëri të gjerë të materialeve alloyed

6. Siguron materiale që mund të ngrohjes trajtohet për rritjen e forcës apo veshin rezistencë

7. Ulja mbeturina losse

8.Provides kontrolluar porosity për vetë lubricatio

Lehtëson prodhimit të formave komplekse ose unike e cila do të jetë praktike ose e pamundur me proceset e tjera metalike formimin

Nje proces i thjeshtë me tolerances gjobë

Densitet i lartë

100% vulosur perberesit

Forca të lartë dhe ductilit

rezistencë të lartë korrozioni

Karakteristikat e mira saldim

avantazh