Zgjidhjet tona

MARSH

Metalurgjia e pluhurit është një teknologji ideale për prodhimin e ingranazheve sepse krijon gjeometrinë e dhëmbëve drejtpërdrejt në funksionimin e ngjeshjes.Ingranazhet e metalurgjisë së pluhurit të formave, madhësive dhe profileve të ndryshme prodhohen nga metale me nota të ndryshme aliazhi ose me bazë çeliku inox, të përfunduara me trajtime termike (forcim i kasës, karbonitrizim, forcim me induksion, trajtim me avull).Ne mund të OEM&ODM: ingranazhe nxitëse, pajisje të brendshme, ingranazhe të pjerrëta, pajisje planetare, ingranazhe të dyfishta, ingranazhe motorike, kuti ingranazhesh, pajisje lëvizëse, shpërndarës ingranazhesh, unazë ingranazhesh, pajisje për pompë vaji etj.

Pjesë auto

Jingshi janë të angazhuar në prodhimin dhe shitjen e përbërësve metalikë të sinterizuar që nga viti 2014, kanë kaluar Certifikatën TS16949.me saktësi të lartë,kosto e ulët e pjesëve të metalurgjisë pluhurdheeprorperformancësZbatimi i pjesëve të metalurgjisë pluhur në automobila po bëhet gjithnjë e më i përhapur.Pjesët e automjeteve: rrotulla, pjesët e boshtit me gunga, rotori dhe statori i pompës së vajit, tufat, shpërndarësi i tufës, transmetimi automatik, pjesët e shasisë, pjesët e linjës së lëvizjes, aksesorët e makinave etj.Mirë se vini të konsultoheni me vizatimin dhe mostrat tuaja.

Pjesë çeliku inox

Jingshi prodhon pjesë të serisë së çelikut inox të metalurgjisë pluhur, të cilat kanë avantazhet e formës afër rrjetës, saktësisë së lartë dimensionale dhe shkallës së lartë të përdorimit të materialit për t'u përdorur gjerësisht.Me gjithë pronën, pjesët e sinteruara prej çeliku inox përdoren në pjesë të ndryshme precize metalike, ingranazhe metalurgjike pluhur, mbajtëse vaji, makineri, industri kimike, anije, automobila, instrumente dhe industri të tjera.Ingranazhet e prodhuara nga metalurgjia pluhur çeliku inox 304 kanë rezistencë të mirë jomagnetike, korrozioni dhe veti gjithëpërfshirëse.316 metalurgji pluhur inox, pjesët e prodhuara kanë rezistencë ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë, si p.sh.: pjesët e sistemit të kontrollit elektro-hidraulik