Rotori dhe statori i pompës

 • Rotori i brendshëm i pompës së vajit i personalizuar

  Rotori i brendshëm i pompës së vajit i personalizuar

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINË Standardi i materialit: Seria SMF Dendësia: 6.4-7.9 g/cm3 Fortësia: HRA55-75 Pesha: 10g Emri i produktit Gama e peshës së rotorit të pompës së naftës 1g~1.5kgs Pompë e naftës -Certifikata e përpunimit ISO9001/TS16949 Trajtimi i sipërfaqes Shuarje, oksidimi me avull, impregnim vaji, veshje elektronike, bluarje me dridhje Toleranca ISO 2768 - m / H14, h14, +- IT14/2 Pamja pa shkërmoqje, gërvishtje...
 • Gerotor sintered i personalizuar nga prodhuesi për pompën hidraulike

  Gerotor sintered i personalizuar nga prodhuesi për pompën hidraulike

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINË Standardi i materialit: Seria SMF Dendësia: 6.4-7.9 g/cm3 Fortësia: HRA55-75 Pesha: 1g-1.5kgs Forca në tërheqje: 1250 Mpa Maks.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Pamja: pa shkërmoqje, çarje, eksfolim, zbrazëtira, gropa metalike dhe defekte të tjera Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim vaji, lustrim Kapaciteti i prodhimit: 100000 copë/muaj Prodhimi i derdhjes: 20 ditë 10... Data e dorëzimit:
 • Rotori i pompës së vajit të sinterizuar

  Rotori i pompës së vajit të sinterizuar

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINA Standardi i materialit: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Dendësia: 6,4-7,9 g/cm3 Fortësia: 9 HRA55- : 1g-1,5 kg Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Maks.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Pamja: pa shkërmoqje, çarje, eksfolim, zbrazëti, gropa metalike dhe defekte të tjera Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim vaji, lustrim Kapaciteti prodhues: 100000 copë/muaj...
 • Rotori i brendshëm i ingranazhit të pompës së vajit të sinteruar me metalurgji pluhur

  Rotori i brendshëm i ingranazhit të pompës së vajit të sinteruar me metalurgji pluhur

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINA Standardi i materialit: Seria SMF, F, FC, seria FN Dendësia: 6.0-7.9 g/cm3 Fortësia: HRA45-79 Pesha: 500g Pesha e personalizuar: 1g-1.5kgs Rezistenca në tërheqje: Maksimumi 1250 Mpa.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Kapaciteti i prodhimit: 100000 copë/muaj Prodhimi i derdhjes: 20 ditë Data e dorëzimit: 10-45 ditë Paketa: e personalizuar/qese PE+kartoni+paletë druri Shuarja e sipërfaqes, oksidimi me avull, vaji...
 • Statori i rotorit të pompës së vajit i bërë nga metali pluhur me bazë hekuri

  Statori i rotorit të pompës së vajit i bërë nga metali pluhur me bazë hekuri

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Materiali OEM Standardi: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e ingranazheve: 6,4-7,1 g/cm3 e dukshme Fortësia: 45-79HRA Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Max.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Emri i produktit Gama e peshës së rotorit të pompës së naftës 1g~1,5 kg Çertifikatë e teknologjisë së pluhurit të metalurgjisë-përpunimit ISO9001/TS16949 Sipërfaqja...
 • Rotori i pompës së vajit për automobil dhe motoçikletë

  Rotori i pompës së vajit për automobil dhe motoçikletë

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Materiali OEM Standardi: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e ingranazheve: 6,4-7,1 g/cm3 e dukshme Fortësia: 45-79HRA Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Max.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Detajet e paketimit 5/10 copë në një rrotull letre kraft, 60-70 Roll në një karton, ose kuti druri, paletë Përmasat e kartonit: 360x360x250, 360x230 ton ne...240,
 • Rotori i pompës së vajit të metalurgjisë pluhur OEM

  Rotori i pompës së vajit të metalurgjisë pluhur OEM

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Materiali OEM Standardi: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e ingranazheve: 6,4-7,1 g/cm3 e dukshme Fortësia: 45-79HRA Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Max.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Emri i produktit Gama e peshës së rotorit të pompës së naftës 1g~1,5 kg Çertifikatë e teknologjisë së pluhurit të metalurgjisë-përpunimit ISO9001/TS16949 Sipërfaqja...
 • Rotori dhe unaza e pompës së vajit të sinteruar nissan OEM

  Rotori dhe unaza e pompës së vajit të sinteruar nissan OEM

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINA Standardi i materialit: Seria SMF, F, FC, seria FN Dendësia: 6.0-7.9 g/cm3 Fortësia: HRA45-79 Pesha: 500g Pesha e personalizuar: 1g-1.5kgs Rezistenca në tërheqje: Maksimumi 1250 Mpa.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Pamja: pa shkërmoqje, çarje, eksfolim, zbrazëtira, gropa metalike dhe defekte të tjera Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim vaji, lustrim Kapaciteti prodhues: 100000 copë/muaj Mouldin...
 • Rotori i sinteruar me sinterim metalik, pompë vaji të rotorit, pompë gerotori

  Rotori i sinteruar me sinterim metalik, pompë vaji të rotorit, pompë gerotori

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Materiali OEM Standardi: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e ingranazheve: 6,4-7,1 g/cm3 e dukshme Fortësia: 45-79HRA Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Max.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Detajet e paketimit 5/10 copë në një rrotull letre kraft, 60-70 Roll në një karton, ose kuti druri, paletë Përmasat e kartonit: 360x360x250, 360x230 ton ne...240,
 • Furnizimi i fabrikës me rotorin e jashtëm të pompës së vajit OEM me cilësi të lartë

  Furnizimi i fabrikës me rotorin e jashtëm të pompës së vajit OEM me cilësi të lartë

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINË Standardi i materialit: Seria SMF Dendësia: 6.4-7.9 g/cm3 Fortësia: HRA55-75 Pesha: 1g-1.5kgs Forca në tërheqje: 1250 Mpa Maks.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Pamja: pa shkërmoqje, çarje, zhveshje, zbrazëtira, gropa metalike dhe defekte të tjera Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim vaji, lustrim Kapaciteti prodhues: 100000 copë/muaj Prodhimi i derdhjes: 20 ditë Data e dorëzimit: 10-4. .
 • Rotori i pompës hidraulike të gerotorit të pompës së vajit me precizion të lartë

  Rotori i pompës hidraulike të gerotorit të pompës së vajit me precizion të lartë

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Pajisja e makinës OEM: ACURA Emri i artikullit: Rotori i motorit hidraulik Gerotor Materiali Standard: MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e marsheve: 6.4-31. Fortësia e dukshme: 20-43 HRC Mikro Fortësia: 60 HRC Max.Rezistenca në tërheqje: Maksimumi 1250 Mpa.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Detajet e paketimit të rotorit hidraulik Gerotor 5/10 copë në një rrotull letre kraft, 60-70 Roll në ...
 • Furnizimi i fabrikës me rotorin e brendshëm të pompës me fletë OEM

  Furnizimi i fabrikës me rotorin e brendshëm të pompës me fletë OEM

  Fabrika e mallrave lopatë rotorit të sinterizuar me pluhur metalik të personalizuar për pompë Lëndë e parë Hekur, çelik, bakër, çelik, hekur, aliazh sipërfaqësor çelik Shuarje me frekuencë të lartë, ngopje vaji, rrëshqitje, platim, trajtim me avull etj. Karakteristika 1. Dendësi e lartë nga 6,0- 7.4 g/cm3 2. Fortësia: HRA 30-79 3. Saktësia: Ra1 4. 100% Inspektim i plotë 5. Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim me vaj, Lustrim Nuk ka shkërmoqje, çarje, gërvishtje, gropa metalike dhe def...
 • Furnizimi i fabrikës OEM me cilësi të lartë gerotor të stileve të ndryshme për pompën e vajit

  Furnizimi i fabrikës OEM me cilësi të lartë gerotor të stileve të ndryshme për pompën e vajit

  Përshkrimi i produktit Emri i markës: Jingshi OE NO.: Materiali OEM Standardi: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Mbarimi i sipërfaqes: Oksidimi me avull Të tjera Produkte: Dendësia e ingranazheve: 6,4-7,1 g/cm3 e dukshme Fortësia: 45-79HRA Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Max.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Aftësia e furnizimit: 1000000 Copë/Copë në muaj Detajet e paketimit 5/10 copë në një rrotull letre kraft, 60-70 Roll në një karton, ose kuti druri, paletë Përmasat e kartonit: 360x360x250, 360x230 ton ne...240,
 • Furnizimi i fabrikës me rotor të pompës hidraulike të motorit të personalizuar të pjesëve të automjeteve

  Furnizimi i fabrikës me rotor të pompës hidraulike të motorit të personalizuar të pjesëve të automjeteve

  Emri i produktit Gama e peshës së rotorit të pompës së vajit 1g~1,5kgs Teknologjia e pluhurit të metalurgjisë-përpunimit Certifikatë ISO9001/TS16949 Trajtim sipërfaqësor Shuarje, oksidim me avull, impregnim vaji, veshje elektronike, bluarje me dridhje Toleranca ISO 27144 +/-m1 2 Pamja Nuk ka shkërmoqje, çarje, eksfolim, zbrazëti, gropa metalike dhe defekte të tjera Procesi i rrjedhjes Përzierja e pluhurit - Formimi - Sinterizimi - Impregnimi me vaj - Përmasat - Pastrimi me ultratinguj - Avulli o...
 • Rotori i pompës së vajit automatik të çelikut me furnizim të qëndrueshëm në fabrikë

  Rotori i pompës së vajit automatik të çelikut me furnizim të qëndrueshëm në fabrikë

  Përshkrimi i produktit Marka: Certifikata OEM: ISO9001/TS16949 Vendi i origjinës: KINA Standardi i materialit: Seria SMF, F, FC, seria FN, MPIF 35, DIN 30910, JIS Z2550 Dendësia: 6,4-7,9 g/cm3 Fortësia: 9 HRA55- : 1g-1,5 kg Rezistenca në tërheqje: 1250 Mpa Maks.Forca e rendimentit: Maksimumi 700 Mpa.Pamja: pa shkërmoqje, çarje, eksfolim, zbrazëtira, gropa metalike dhe defekte të tjera Zbulimi: 100% Inspektim i plotë Trajtimi i sipërfaqes: Oksidim me avull, Impregnim vaji, lustrim Kapaciteti i prodhimit: 100000 copë/mon...
12Tjetra >>> Faqe 1/2