TS16949 - PM héjo logo-profésional bubuk Metallurgy OEM Factory

Shijiazhuang Jingshi Anyar Bahan Élmu Jeung Téhnologi Co., Ltd.

Tentang Kami

Shijiazhuang JingShi Anyar Élmu Bahan jeung Téhnologi Co., LTD. diadegkeun taun 2007, ayana di Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province, Cina. Pausahaan nyertakeun wewengkon leuwih 10.000 meter pasagi sarta ngabogaan investasi jumlahna leuwih 30 juta yuan. Salaku usaha tinggi-tech Nasional, lulus TS16949 / ISO9001 sertifikasi.

Produk kami

Kaunggulan kami

Bakat Alus

parusahaan boga bakat unggulan dina widang bubuk metallurgy, tempo bubuk technicians produksi metallurgy, sarta jangka panjang migawé bareng kalayan luhur bubuk laboratorium panalungtikan metallurgy domestik.

Luhur-tech usaha

Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech komprehensif integral tina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan bagian struktural bubuk metallurgy. Simkuring keukeuh urang parusahaan prinsip More diversity, More punjul, More profésional!

Pasar Urang Ngawula

  • 1-Automotive
  • 2-motor
  • 3-Kongrés
  • 4 Gears
  • alat 5-Hand
  • 6-mesin