TS16949 - PM GREEN LOGO-PROFESSIONAL wêdakakêna Metallurgy OEM Factory

Shijiazhuang Jingshi New Material Science Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Shijiazhuang JingShi New Material Ilmu lan Teknologi Co., ltd. didegaké ing taun 2007, dumunung ing Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. perusahaan Jembaré saka liwat 10,000 meter lan nduweni investasi total saka 30 yuta Yuan. Minangka Enterprises dhuwur-tech National, liwati TS16949 / ISO9001 Certification.

Products kita

Kaluwihan kita

Talent banget

Perusahaan wis talents banget ing lapangan wêdakakêna Metallurgy, diwasa wêdakakêna Metallurgy teknisi produksi, lan kerjasama long-term karo domestik ndhuwur riset Laboratorium wêdakakêna metalurgi.

Enterprises dhuwur-tech

Iku perusahaan dhuwur-tech lengkap nggabungaken riset, pembangunan, produksi lan dodolan bagean struktural wêdakakêna metalurgi. We nandheske asas perusahaan More bhinéka kita, More unggul, More profesional!

Pasar Kita Ngawula

  • 1-Automotive
  • 2-Motorcycle
  • 3-Pump
  • 4 Gears
  • alat 5-Hand
  • 6-Machinery