Pa'u u'amea u'amea ma lima sintered

O le soifua tautua o le tagata lava lubricating paʻu metallurgy bushings e masani lava ona fuafuaina i le aofaiga o lubrication i pores suction.

Tekinolosi metallurgy powder i le taimi nei o se tasi o auala e mafai ona faʻaitiitia ai le otaota o mea mataʻutia i le tele e mafai ai, e tusa ai ma le maualuga maualuga, ma le tau maualalo, o se tasi o metotia mo le gaosiga tele o vaega faigata.

O le pa'u pa'u u'amea fa'ato'aga mo ta'avale o se tasi lea o vaega muamua na gaosia e le pa'u fa'atekonolosi, ma o lo'o fa'ateleina pea e lenei tekonolosi.O le aoga autu o pupuni gaogao o le mafai lea ona faʻamama faʻamaʻiina i le suauʻu lubricating e le o ni resini talafeagai e faʻafaigofie ai O nei vao e le manaʻomia ona faʻafefe i le taimi atoa o le faʻapipiʻiina.

A o'o le 'a'ai i totonu o pupuni porous, o le suau'u lubricating e to'a i pores e tietie i luga o le aafiaga lubrication.A taofi le 'au, ona o le gaioiga o capillary, o le suauʻu lubricating e toe suʻe i totonu o pores.E ui lava e mafai ona faʻapipiʻiina e paʻu suauʻu e fausia ai se ata suauʻu atoatoa, i le tele o tulaga, o lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i se tulaga o fefiloi fefiloi ma se suauʻu e le atoatoa.

O paʻu uʻamea paʻu e faʻaaogaina lautele i: fale taʻavale, mea eletise, afi afi, taavale afi ma uila afi, mea faigaluega a le ofisa, fale gaosi oloa, oloa numera, masini ie, masini afifi ma isi masini masini.


Taimi meli: Mati-16-2021